Tastets de Porc i Cervesa, a Manlleu

La capital del Ter acull activitats gastronòmiques combinades amb cultura fins diumenge

Presentació dels Tastets de Porc i Cervesa, a Manlleu
Presentació dels Tastets de Porc i Cervesa, a Manlleu | Adrià Costa
30 de setembre del 2021
Manlleu acull fins diumenge, 3 d'octubre, Tastets de Porc i Cervesa. Es tracta d'un conjunt d'activitats que substitueixen la coneguda Fira gastronòmica del Porc i la Cervesa. La situació derivada de la Covid ha obligat a l'Ajuntament a adaptar i convertir el format en uns tastets repartits arreu de la capital del Ter.

Hi haurà tasts guiats de cerveses i embotits, però també tallers de cuina o d'elaboració de cervesa artesana. Un dels tasts cerveses catalanes es farà amb l'influencer manlleuenc Beerdexeidanya, però també n'hi haurà de diferents estils i de diversos indrets del món en una retrospectiva de cerveses, i de premiades al Barcelona Beer Challenge 2021.

A banda del vessant més gastronòmic, els tastets es combinaran amb cultura. Els concerts són un dels plats forts d'aquest esdeveniment. Hi tocarà Ludwing Band, Guillem Roma, però també hi haurà el concert-vermut d'Alérgicas del polen (amb el vermut a càrrec de Sambucus i les cerveses de Gourmètic); i el concert final amb Toti Soler (i tast d'embotits de Manlleu i cerveses artesanes Pilster).

Entre els actes, destaca la celebració del 20è aniversari de la revista Cuina a Manlleu. Es farà un sopar amb Joseba Cruz de Le Clandestin i també es presentarà el llibre Mercats.

Les activitats es faran en espais reduïts i caldrà inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat. Els actes es portaran a terme entre la plaça Fra Bernadí, el teatre de Gràcia, el Mercat Municipal i els jardins de Can Puget. Tot plegat per poder portar a terme les mesures de prevenció de la Covid. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
Arxivat a