Tres detinguts a Torelló per insultar i assetjar agents de la policia local

La policia va advertir-los que lliguessin els gossos perillosos i van acabar necessitant reforços

Osona.com
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:38h
Tres persones van acabar detingudes la nit de dimarts passat a Torelló després de protagonitzar diversos incidents al parc de la ronda de les Pollancredes. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, poc abans de les 11 de la nit, agents de la policia local va detectar un grup de persones amb dos gossos de raça potencialment perillosa que corrien lliures pel parc.

En advertir-los que els animals havien d'anar lligats, aquests individus van insultar els agents, van assetjar-los i escridassar-los a pocs centímetres de la cara amb algun intent d'agressió per fer-los perdre l'equilibri i caure a terra.

Davant aquest increment de violència, va arribar una altra patrulla. I, tot i això, va persistir l'hostilitat del grup. Finalment es va demanar suport als Mossos d'Esquadra. Els detinguts, per un delicte de resistència a l'autoritat, són tres persones de 17 a 19 anys i van ser trasllades a Vic.

Els agents van patir lesions lleus i superficials i desperfectes en l'uniforme policial. Un dels gossos de raça perillosa va ser intervingut preventivament, ja que no disposava d'acreditació de possessió legal.
Arxivat a