Cultura

​L'Auditori Teatre de Calldetenes aixeca el teló amb l'estrena de «Iaia»

La nova temporada està marcada pel tradicional Festival de Titelles i algunes obres suspeses per la pandèmia

per Osona.com, 29 de setembre de 2021 a les 15:55 |
Durant l'enregistrament de l'obra de teatre documental «Iaia» | Imatge promocional
Aquest dissabte, 2 d'octubre, arrenca la nova temporada a l'Auditori Teatre de Calldetenes amb l'estrena de Iaia, de Mambo Project. Es tracta d'un espectacle multidisciplinari en què el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història.

Aquesta reconstrucció es fa partint de material documental real extret de videotrucades fetes amb diferents iaies. L'obra de teatre documental, que compta amb el suport de Teatres d'Osona, es podrà veure també a l'Atlàntida de Vic o al Cirvianum de Torelló.


A l'octubre, el dissabte 23, en Peyu serà a Calldetenes amb El Gallardo Español, un espectacle que es va haver de suspendre per la pandèmia ara fa més d'un any.

Durant tot el novembre, els titelles envairan l'auditori teatre amb propostes per a tota la família: Hamelí, Daltabaix, Jai, el mariner o El Pot Petit. El dissabte 13 de novembre es farà la sessió de titelles per a adults amb la proposta musical Mrs. Brownie, una altra de les propostes suspeses l'any passat.


A finals de novembre, el 28, arribarà una comèdia sobre les dones i la seva sexualitat, els tabús socials, la repressió i la incultura sexual: Los monólogos de la vagina d'Eve Ensler, una proposta en col·laboració amb L'Atlàntida.

Finalment, tancarà l'any una altra comèdia que es va haver de suspendre: Perduts de Ramon Madaula. Serà el dissabte 11 de desembre.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació