El Cirvianum de Torelló aposta per la qualitat i proximitat en la nova temporada

Els grups locals Loropardos i Nou 69 Teatre van encetar la programació

Durant la presentació de la nova temporada del teatre de Torelló.
Durant la presentació de la nova temporada del teatre de Torelló. | Aj. de Torelló
Osona.com
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:56h
El Teatre Cirvianum de Torelló ja encetat la temporada per als propers mesos. Tal  com recull l'Ajuntament, la nova programació està marcada per la combinació d'espectacles de qualitat amb muntatges de Km 0. 

Ja es va encetar la temporada amb l'estrena d’una producció dels grups locals Loropardos i Nou 69 Teatre: La venjança d’Ira Vamp. I al llarg dels propers mesos passaran per l'escenari del Cirvianum  propostes com Travy de la família Pla; Moonlight Serenade de Divinas; Ouiea de Santi Carcasona; Iaia de Mambo Project; Jo bé, i tu? d’Osonament i Arnau Tordera; Excalibur i altres històries d’animals morts d’Hermanas Picohueso; Déjà vu de Manolo Alcántara; l’èxit Classe amb Pol López, Carlota Olina i Pau Roca; Fam de Les Impuxibles o la presentació de l’últim treball de Ferran Palau. I altres propostes locals com Pòsters de músic de l’orquestra Cani-Go! o la reposició de In the end del grup Xarxa.

Enguany s'ha millorat la façana de l'equipament, amb un important rentat de cara i la instal·lació de cartelleres digitals, juntament amb les obres a l’espai de taquilla i la primera fase de la calefacció de la sala.

Pel que fa a les estratègies de captació de nous públics, s’han potenciat els abonaments, amb importants descomptes a partir de la compra d’entrades per a dos espectacles.
Arxivat a