Sorteig

SORTEIG de dues entrades per a l'espectacle «Jo bé, i tu?» a Torelló

per Osona.com, 29 de setembre de 2021 a les 09:00 |
L'espectacle «Jo bé i tu» d'Arnau Tordera i Osonament | Adrià Costa
L'espectacle Jo bé, i tu? arriba el proper divendres 15 d'octubre al Teatre Cirvianum de Torelló. Es tracta d'una producció del músic osonenc Arnau Tordera i d'Osonament, que té com a protagonistes persones que són usuàries dels serveis de salut mental i addiccions de l'entitat. L'espectacle parteix de la lectura de la novel·la de ciència-ficció d'Aldous Huxley Un món feliç (1932), que vol fer reflexionar el públic sobre la societat i la seva evolució, el present i el futur, les relacions humanes i les seves jerarquitzacions.

Osona.com i el Teatre Cirvianum de Torelló sortegen dues entrades per a l'obra, valorades en 20 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dissabte 2 d'octubre a les 12 de la nit. El dilluns vinent, 4 d'octubre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una entrada per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dissabte 2 d'octubre a les 23.59.


- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació