Medi ambient

Renovada la senyalització de la Ruta del Gurri

El Consorci del Ter arranja diversos elements en mal estat sobretot després del temporal Glòria

per Osona.com, 28 de setembre de 2021 a les 11:55 |
Un dels nous cartells a prop de les Adoberies de Vic | Consorci del Ter
Aquest estiu, el Consorci del Ter ha renovat i arranjat aquest estiu la senyalització i diversos elements d'ús públic de la Ruta del Gurri, que transcorre per Vic, Gurb, les Masies de Roda i Roda de Ter. Les millores també han comptat amb la col·laboració i suport de la Diputació de Barcelona i Aigües Vic.

Tal com explica el Consorci en una nota, s'han renovat les dues impressions dels cartells de l'inici i final del recorregut a Vic i Roda de Ter-Les Masies de Roda, i se n'ha instal·lat un de nou a Gurb. També s'ha renovat la senyalització de seguiment amb un disseny de planxa d'alumini.


D'altra banda, s'ha aprofitat per fixar de nou sobre el terreny diferents fites que estaven mogudes o descalçades, una barana de protecció, així com la millora d'algun punt de la passera sobre el Gurri a Gurb.

La Ruta del Gurri té 12 quilòmetres i mig de recorregut bidireccional i es pot fer tant a peu com en bicicleta. Després del temporal Glòria, el gener del 2020, es va constar la necessitat de portar a terme actuacions i millores a aquesta ruta.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació