infraestructures

Territori licita la renovació dels nous enllaços amb la C-17 a Granollers i Lliçà d'Amunt

Les obres a la Font del Ràdium i Can Montcau començaran l’any que ve i duraran 22 mesos

per Jaume Ventura Busquets, Granollers, Catalunya | 27 de setembre de 2021 a les 18:05 |
La sortida de la Font del Ràdium, a Granollers, cap a la C-17 | Jaume Ventura Busquets
Les obres de renovació de l’accés al polígon de la Font del Ràdium, a Granollers, i Can Montcau, a Lliçà d’Amunt, començaran l’any que ve i duraran 22 mesos. L’obra vol millorar la funcionalitat i seguretat de la carretera i potenciar l’activitat econòmica dels dos polígons. El Departament de Territori ha informat que ha licitat els treballs per 9,6 milions d’euros.

A Granollers essesuprimiran les perilloses connexions directes entre el polígon i l’autovia per a millorar la seguretat i la fluïdesa de la carretera. S’eixamplarà la C-17 amb un tercer carril addicional per sentit, entre la Ronda Sud de Granollers i el nou accés de Can Montcau.


Aquests nous carrils de trenat facilitaran els moviments d'incorporació i sortida entre els dos enllaços amb seguretat. La incorporació des del polígon a la C-17 en sentit Vic es farà a través de l’enllaç de la Ronda Sud i un nou vial, mentre que per accedir en direcció Barcelona es podrà accedir a través del nou enllaç i també del ja existent a la Ronda.

A Lliçà d’Amunt es crearà una nova connexió a l’altura de Can Montcau amb una rotonda que permetrà els moviments dels vehicles que vagin sentit Vic cap al polígon i del polígon cap a Barcelona, atès que la resta de moviments s’efectuaran amb l’enllaç que ja existeix a la carretera entre Lliçà d’Amunt i Granollers.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació