Successos

Denunciat per portar un gos perillós sense lligar a Torelló que va atacar-ne un altre

És la segona vegada que la Policia Local denuncia els propietaris d'aquest animal per portar-lo sense llicència ni les proteccions adients

per Osona.com, 22 de setembre de 2021 a les 10:25 |
La setmana passada, un gos de raça potencialment perillosa va atacar-ne un altre al camí del Canal de Torelló i va causar-li ferides greus. L'amo del gos atacant el portava sense lligar, sense morrió i sense la llicència corresponent. Aquest mateix propietari va donar dades falses a l'altre propietari del gos atacat i va marxar del lloc dels fets.

L'endemà, la Policia Local de Torelló va aconseguir identificar-lo i després que reconegués els fets, se'l va denunciar per tinença irresponsable i es va intervenir el gos. Tal com destaca el cos en una nota, durant aquest any és el segon cop que es denuncia pels mateixos fets a les persones propietàries d'aquest gos, que va sense llicència ni les proteccions adients.


Per tot plegat, la Policia Local de Torelló recorda que les persones propietàries de gossos de raça potencialment perillosa han d'obtenir una llicència específica, tenir una assegurança de responsabilitat civil i estar inscrits al registre municipal, a més de dur sempre el gos lligat i amb morrió.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació