Prats de Lluçanès aprova la creació de botigues «pop-up» per dinamitzar els locals buits

El ple tira endavant una nova taxa de 20 euros per a activitats de venda temporal

Un cartell indica l'entrada al poble de Prats de Lluçanès.
Un cartell indica l'entrada al poble de Prats de Lluçanès. | ACN
Osona.com
21 de setembre del 2021
El ple de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès d'aquest setembre va aprovar la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis d'intervenció administrativa en l'activitat dels ciutadans i les empreses a través del sotmetiment a prèvia llicència. Concretament, tal com explica l'Ajuntament en una nota, es va introduir una nova taxa de 20 euros per activitats pop up, és a dir, activitats de venda temporal de productes de proximitat i artesans de durada temporal de com a molt dos mesos.

La regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, va remarcar que la mesura servirà per dinamitzar i omplir de forma temporal els locals buits que hi ha al municipi i ampliar així l'oferta comercial del poble.

En la sessió Glòria Borralleras va prendre possessió del càrrec com a nova regidora d'ERC Prats, en substitució d'Isaac Peraire; i es va aprovar una moció dels republicans per al retorn a l'IVA reduït del 10% del sector de la perruqueria, barberia i estètica també va comptar amb tots els suports.
Arxivat a