​La presidenta de la Diputació visita Vic, Centelles i les Masies de Voltregà

Núria Marín reafirma el suport de la corporació als municipis per fer front a la Covid

Osona.com
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:55h
L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, amb la presidenta de la Diputació, Núria Marín, a les Adoberies.
L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, amb la presidenta de la Diputació, Núria Marín, a les Adoberies. | Òscar Ferrer / Diba
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va visitar aquest dimarts Vic, Centelles i les Masies de Voltregà. D'aquesta manera, Marín va voler reafirmar el suport de la corporació als municipis de la demarcació per fer front a la crisi de la Covid-19.

Marín va recordar que en el darrer any i mig la Diputació ha ajudat els ajuntaments "en moltes matèries, des de la compra de mascaretes fins a fons extraordinaris per a la reactivació". En aquest sentit, va assegurar que el govern està disposat "a continuar en aquesta línia". "La Diputació està al costat dels seus municipis, que treballa pels 311 municipis i que l'interlocutor natural són els seus alcaldes i alcaldesses", remarcava.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, destacava que ha estat "un gran suport" en l'època de la pandèmia, però que també és una "pota clau" per al finançament de grans projectes com la nova biblioteca Pilarín Bayés o per fomentar el turisme amb el Vicpuntzero. Erra va afegir que a més d'aquests projectes volen plantejar-ne més a la Diputació i "a veure si poden arribar a altres acords".

A més de l'Ajuntament, la presidenta de la Diputació també va poder conèixer el Museu Episcopal de Vic i les Adoberies. De fet, dos dels edificis són propietat de l'Ajuntament.

Visita a Centelles i les Masies de Voltregà
A més de Vic, Marín també va visitar Centelles i les Masies de Voltregà. Al poble d'Osona sud va visitar el Palau de Comtes amb l'alcalde Josep Paré, i a les Masies, juntament amb l'alcaldessa Verònica Ruiz, va anar a l'escola bressol Can Riva, ubicada a l'antiga fàbrica tèxtil i que enguany commemora el seu 50è aniversari.
Arxivat a