El Mercat Municipal de Torelló posa en marxa un sistema de compra en línia

És el primer municipi d'Osona que engega aquest iniciativa

Les vuit taquilles refrigerades estan a la zona exterior del Mercat Municipal de Torelló.
Les vuit taquilles refrigerades estan a la zona exterior del Mercat Municipal de Torelló. | Aj. de Torelló
Osona.com
17 de setembre del 2021

El Mercat Municipal de Torelló ha posat en marxa un nou sistema de compra en línia. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport ecònomic de 15.000 euros dde la Diputació de Barcelona, permet fer les comandes a qualsevol hora del dia i recollir-les fora de l'horari d'obertura de l'equipament. Tal com destaca l'Ajuntament en una nota, Torelló és el primer municipi de la comarca a engegar aquest sistema innovador.

Les comandes es poden fer a través del web mercatdetorello.cat; i concertar un horari de recollida a la taquilla refrigerada entre les 9 del matí i les 12 de la nit. Per recollir-ho, s'ha instal·lat un armari amb vuit taquilles a la zona exterior de l'edifici del mercat municipal, al costat del pàrquing.

A través del web es pot accedir als diferents comerços que tenen habilitada la venda online, consultar els seus catàlegs de productes i preus, i afegir els productes al carret de compra. Per fer ús d'aquest servei caldrà estar registrat.

Durant la presentació, l'alcalde Marçal Ortuño celebrava aquest nou impuls del mercat, així com també la presidenta dels comerciants Mònica Capdevila per "un projecte innovador i que representa una aposta pel mercat". Per la seva banda, la regidora de Comerç, Mercè Faja, explicava la intenció de facilitar la compra al mercat ja que es posa a disposició de “la clientela que, per horaris, no pot fer ús del mercat municipal”.

La iniciativa contempla la possibilitat de créixer en funció dels nivells d’ús, i instal·lar, en el futur, més taquilles refrigerades.

Arxivat a