CHV

Els infants hospitalitzats a Vic poden veure gratuïtament pel·lícules de qualitat i en català

El CHV ha signat un conveni amb la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic

per Redacció, Vic, Catalunya | 15 de setembre de 2021 a les 08:55 |
Una família mirant pel·lícules a través de la tablet. | CHV
Des d'aquest setembre, els infants ingressats a l'Hospital Universitari de Vic poden veure, de forma gratuïta, pel·lícules en català i de qualitat. Tal com informa el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) en una nota, la iniciativa és possible gràcies al projecte europeu "Film in hospital" on distribuïdores de cinema infantil de tota Europa s'han unit per crear una plataforma de pel·lícules i curtmetratges adreçada als infants i adolescents hospitalitzats.

El CHV ha signat un conveni amb la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic, responsable d'implantar la iniciativa a l'Estat.


L'objectiu del projecte, cofinançat pel programa Creative Europe – MEDIA de la Unió Europea, és que els hospitals públics puguin oferir aquests continguts als pacients de 3 a 16 anys com un suport emocional i, així, contribuir a millorar la seva atenció des d'una perspectiva integral.

Els continguts


La plataforma inclou diferents títols, que han estat etiquetats per edats. Es tracta de continguts de qualitat, concebuts per incentivar la curiositat i fomentar el gust pel cinema. 

El catàleg inclou nombroses pel·lícules disponibles en català i també amb subtítols, per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits, així com per fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.

L'accés a la plataforma és totalment gratuït, tant per als hospitals com per als infants ingressats i les seves famílies. Només cal entrar al web filminhospital.packmagic.cat i introduir un dels codis gratuïts que facilita l’hospital.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació