FC Barcelona

El Barça decideix el destí de Bartomeu en una masia d'Osona

La comissió econòmica presenta a la junta del club les conclusions de la gestió de l'anterior directiva

per Carles Fiter, Muntanyola, Catalunya | 14 de setembre de 2021 a les 13:45 |
Trobada de la comissió econòmica i la junta del Barça, a Muntanyola | Josep M. Montaner
Reunió del Futbol Club Barcelona (FCB) a Osona. La casa rural de Muntanyola Estança La Pau ha acollit aquest dimarts al matí una trobada de la junta directiva amb la comissió econòmica del club. En declaracions a Osona.com, Jaume Guardiola, president d'aquesta comissió, ha apuntat que es tracta d'una reunió ordinària mensual, en què s'ha parlat sobre el tancament de l'any anterior.

La comissió ha presentat a la junta les conclusions de la gestió de l'últim any de la presidència de Josep Maria Bartomeu. A partir d'aquest informe, la junta decidirà què es proposarà a la propera assemblea de compromissaris. El Barça no ha descartat mai la via penal contra l'anterior directiva si les irregularitats així ho requerien.


Guardiola no ha volgut ni valorar ni avançar cap d'aquestes conclusions i ha especificat que "només" donen opinions a la junta directiva. Per altra banda, Eduard Romeu, vicepresident econòmic del club, ha remarcat que la seva opinió "és la salvaguarda", "una garantia addicional per al soci". En aquest sentit, ha expressat que malgrat que la reunió hagi estat "consultiva i no vinculant", seguiran les recomanacions perquè l'opinió dels seus components és "molt important".

A la trobada només hi havia taula per a set comensals, ja que la resta estan enfeinats per al partit contra el Bayern d'aquest vespre. "Sortim de les oficines de Barcelona i segur que aquest entorn ens inspirarà", ha dit Romeu.

 

Jaume Guardiola i Eduard Romeu, a Muntanyola. Foto: Josep M. Montaner

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació