Arrenca el curs escolar a Osona amb 22.823 alumnes

L'institut les Margues de Calldetenes i el Cirviànum de Torelló ofereixen Batxillerat mentre que Balenyà i Muntanyola estrenaran edifici

Un passadís de l'escola Vedruna de Tona
Un passadís de l'escola Vedruna de Tona | Josep M. Montaner
Carles Fiter
13 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:54h

Aquest dilluns ha arrencat el curs escolar 2021-2022 a Osona amb un total de 22.823 alumnes d'estudis obligatoris, concentrats en 1.016 grups. D'aquests, 15.185 són alumnes d'infantil i primària, mentre que 7.638 d'ESO, segons les dades provisionals d'aquest inici de setembre.

Pel que fa als estudis no obligatoris, de Batxillerat comencen un total de 1.668 estudiants a la comarca; de cicles formatius (FP) de grau mitjà n'hi ha 1.691 en centres públics i 910 en privat; i de cicles formatius de grau superior, s'han inscrit 2.031 alumnes en centres públics i 428 en privats.

Les novetats del curs: Batxillerat i nous edificis
Quant a les novetats, aquest curs s'oferirà Batxillerat a l'institut les Margues de Calldetenes i a l'institut Cirviànum de Torelló. L'any passat ja es va posar en marxa a Balenyà, Sant Pere de Torelló i Folgueroles. 

Segons informen els Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, de cara el segon semestre està previst que les obres de la nova escola de Muntanyola i l'institut escola Carles Capdevila de Balenyà estiguin a punt per fer el trasllat. I de cara el tercer trimestre, començaran les obres de l'esperat institut de Gurb, que es troba pendent de licitació de l'obra.

 

Arxivat a