Educació

Arrenca el curs escolar a Osona amb 22.823 alumnes

L'institut les Margues de Calldetenes i el Cirviànum de Torelló ofereixen Batxillerat mentre que Balenyà i Muntanyola estrenaran edifici

per Carles Fiter, Vic, Catalunya | 13 de setembre de 2021 a les 10:25 |
Un passadís de l'escola Vedruna de Tona | Josep M. Montaner

Aquest dilluns ha arrencat el curs escolar 2021-2022 a Osona amb un total de 22.823 alumnes d'estudis obligatoris, concentrats en 1.016 grups. D'aquests, 15.185 són alumnes d'infantil i primària, mentre que 7.638 d'ESO, segons les dades provisionals d'aquest inici de setembre.

Pel que fa als estudis no obligatoris, de Batxillerat comencen un total de 1.668 estudiants a la comarca; de cicles formatius (FP) de grau mitjà n'hi ha 1.691 en centres públics i 910 en privat; i de cicles formatius de grau superior, s'han inscrit 2.031 alumnes en centres públics i 428 en privats.Les novetats del curs: Batxillerat i nous edificis


Quant a les novetats, aquest curs s'oferirà Batxillerat a l'institut les Margues de Calldetenes i a l'institut Cirviànum de Torelló. L'any passat ja es va posar en marxa a Balenyà, Sant Pere de Torelló i Folgueroles. 


Segons informen els Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, de cara el segon semestre està previst que les obres de la nova escola de Muntanyola i l'institut escola Carles Capdevila de Balenyà estiguin a punt per fer el trasllat. I de cara el tercer trimestre, començaran les obres de l'esperat institut de Gurb, que es troba pendent de licitació de l'obra.

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació