Educació

El curs escolar arrencarà aquest dilluns a Osona amb 22.823 alumnes

L'institut les Margues de Calldetenes i l'institut Cirviànum de Torelló comencen a oferir batxillerat

per Pere Pratdesaba, Vic, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 11:17 |
Escola Vedruna de Tona | Josep M. Montaner

El curs escolar 2021-2022 arrencarà dilluns a Osona amb 22.823 alumnes d'estudis obligatoris, concentrats en 1.016 grups. Pel que fa al personal docent, al conjunt de la Catalunya Central hi haurà un total de 6.707 professors, 383 més que l'any anterior. Pel que fa als estudis de batxillerat, hi haurà un total de 1.668 estudiants a la comarca, ssegons les dades provisionals d'aquest inici de setembre.

Pel que fa a les novetats, s'oferirà el batxillerat a l'institut les Margues de Calldetenes i a l'institut Cirviànum de Torelló, en la modalitat d’Arts.El curs escolar a Osona començarà amb 15.185 alumnes a l'etapa d'infantil i primària, i 7.635 a l'etapa d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO). Pel que fa als cicles formatius (FP) de grau mitjà en centres públics hi haurà un total de 1.691 alumnes, mentre que els alumnes que estudiaran en centres concertats sumen 910. Quant als cicles formatius de grau superior en centres públics s'han inscrit 2.031 alumnes, mentre que els alumnes als centres concertats sumen 428.

Segons informen els Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, l'institut de Gurb es troba pendent de licitació de l'obra. En aquests moments també s'està construint l'Escola de Muntanyola i l'Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació