Teresa Jordà participarà en una jornada sobre el preu de la llet a Vic

Tècnics i ramaders debatran dimecres al Sucre sense la presència de les empreses d’alimentació

 Protesta del sector lleter davant de Mercadona, a Vic
Protesta del sector lleter davant de Mercadona, a Vic | Josep M. Montaner
Pere Pratdesaba
09 de setembre del 2021
El preu de la llet i la supervivència dels ramaders ha estat tema de debat i de controvèrsia durant els últims mesos. En aquest marc, dimecres que ve, 15 de setembre, se celebrarà una jornada a l’Auditori Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre de Vic, durant tot el matí i amb el títol de “Un preu just per la llet: de la utopia a la realitat?”

La jornada és gratuïta però tindrà l’aforament limitat. Cal inscripció prèvia obligatòria. Els assistents hauran de seguir mesures de seguretat a causa de la Covid.

Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural donarà la benvinguda als assistents a les 10 del matí. En les ponències, hi participaran diversos tècnics de l’administració catalana així com alguns ramaders, entre els quals David Bassa, director general de la Cooperativa Plana de Vic, entitat que organitza la trobada, i Marc Xifra, responsable del sector lleter d’Unió de Pagesos. No hi haurà ningú que representi les empreses d’alimentació, com Mercadona, que en els últims mesos han estat a l’ull de l’huracà.

Podeu consultar el programa íntegre a sota.

 

Programa de la jornada

Arxivat a