Santa Creu de Jutglar celebra la Festa Major

El programa comença aquest divendres i s'allarga fins al proper dimarts

Programa de la Festa Major
Programa de la Festa Major | Ajuntament d'Olost
Redacció
09 de setembre del 2021
La Festa Major de Santa Creu de Jutglar començarà aquest divendres, a dos quarts de 10 del vespre amb una sessió de cinema a la fresca. Els actes s'allargaran fins al proper dimarts, 14 de setembre. La pel·lícula que es podrà veure serà “Padre no hay más que uno”, davant del Local Social.

Dissabte, 11 de setembre, a les 8 del matí es disputarà la cursa d’orientació des de la plaça i a dos quarts de 12 hi haurà jocs  per a tota la família amb Farcell de jocs. A la tarda, a dos quarts de 5 i també davant del Local Social s’oferirà l’espectacle familiarRikus i a les 10 de la nit Milenium tornarà a oferir el ball o serenata de Festa Major.

Diumenge al matí la Coral Noves Veus cantarà a la missa de Festa Major de dos quarts de 12 del migdia a l’església de Santa Creu i a la tarda, a partir de les 6, s’oferirà l’espectacle teatral Amb un mort a mitges. Tot seguit hi haurà bingo.

Per acabar les activitats de la Festa Major el dimarts a les 7 de la tarda hi haurà ball o serenata amb Jordi Bruch.

Tota la programació i l’actualització de les diferents activitats, en cas que hi hagi d’haver modificacions a causa de la Covid-19, es podrà consultar al web de l'Ajuntament d'Olost.
Arxivat a