Tona

Últims dies dels pressupostos participatius de Tona

La ciutadania pot presentar propostes fins al 12 de setembre

per Osona.com, Vic, Catalunya | 8 de setembre de 2021 a les 11:00 |
Presentació dels pressupostos participatius a Tona | Aj. de Tona
L'Ajuntament de Tona ha tornat a comptar enguany amb l'opinió de la ciutadania per als pressupostos participatius. Amb aquest procés, els veïns i veïnes de la localitat encara poden decidir la destinació de 50.000 euros del pressupost municipal de l’any 2022 presentant propostes i, posteriorment, votant les finalistes.

Com a novetat, enguany hi ha hagut dues propostes guanyadores: la proposta petita, amb un pressupost de fins a 10.000 euros, i la proposta gran, amb un pressupost màxim de 40.000 euros. 


Encara es poden proposar projectes, inversions i accions per millorar el poble en qualsevol àmbit fins al proper diumenge, 12 de setembre. Les propostes han de ser clares i concretes, i s’han de pensar procurant satisfer necessitats del poble, donant resposta a necessitats col·lectives i no a necessitats individuals. Pot presentar propostes qualsevol ciutadà, sigui o no de Tona. En canvi, només poden votar els majors de 16 anys empadronats al municipi, i poden escollir només una proposta petita i una gran.

Per participar a la iniciativa es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, o per internet.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació