Comunicació

El periodista Ramon Besa rebrà el primer Premi d'Honor de la Premsa Comarcal

El guardó es lliurarà al Gran Teatre del Liceu durant l'acte de celebració dels 40 anys de l'ACPC

per Osona.com, Vic, Catalunya | 2 de setembre de 2021 a les 11:45 |
Ramon Besa | Adrià Costa
El periodista Ramon Besa rebrà el primer Premi d'Honor de la Premsa Comarcal, atorgat per l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC). Besa rebrà el guardó el 19 de setembre al Gran Teatre del Liceu, durant l'acte de celebració dels 40 anys de l'entitat. En un comunicat, l'ACPC assegura que Besa és "un dels millors referents al país" en premsa comarcal. 

Nascut a Perafita el 1958, Besa va ser un dels fundadors d'El 9 Nou i actualment és el redactor en cap d'esports del diari El País. A més, col·labora amb Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio. Com a docent, dona classes de periodisme a la Universitat Ramon Llull i col·labora amb la Universitat de Vic. Prèviament va treballar a l'Avui, on va ser cap d'esports fins al 1986.


L'acte d'entrega del guardó estarà dirigit per l'actor i presentador Quim Masferrer i comptarà amb actuacions de Roger Mas i Maria Jacobs. Així mateix, donarà el tret de sortida d'una dotzena d'actes que es faran en motiu del 40è aniversari de l'entitat. Així, a partir del setembre l'ACPC ha organitzat un concurs de fotografia o els guardons Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat, destinats a estudiants d'ESO.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació