​Denunciat per colar-se amb bicicleta a la Volta a Osona de clàssics

Mossos i organització van haver de parar la prova

 Un cotxe de la Volta a Osona Clàssic Ral·li
Un cotxe de la Volta a Osona Clàssic Ral·li | Josep M. Montaner
Osona.com
02 de setembre del 2021
Petit incident a la Volta Osona de clàssics, que va celebrar-se dissabte passat, 28 d'agost. Com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, els Mossos d'Esquadra feien diversos talls a les carreteres afectades.

Al voltant de les 12 del migdia, en un control de la BV-5224, al punt quilomètric 20,5 a Sant Pere de Torelló, un ciclista va demanar per accedir en aquesta via, però els agents que estaven al lloc van comentar-li que no podia circular-hi amb bici. Per accedir-hi com a espectador, havia de fer-ho a peu. En un primer moment, l'individu va deixar la bici aparcada per entrar a peu, però de seguida la va agafar i va començar a pedalar per la carretera en qüestió.

Mossos i organització van haver de parar la prova per no posar en perill el ciclista i els conductors. No van poder aturar-lo fins que membres de l'organització van descarregar-li un extintor. Tal com explica Mossos, va acabar denunciat administrativament per saltar-se les restriccions de la via i penalment per desobediència a un agent de l'autoritat.