Els veïns de Montesquiu escullen com volen remodelar la plaça de la República

Les obres, subvencionades pel Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya, tindran un cost de 161.336,44 euros i començaran el 2022

Osona.com
01 de setembre del 2021
Una de les propostes a escollir com serà la plaça de la República de Montesquiu.
Una de les propostes a escollir com serà la plaça de la República de Montesquiu. | Aj. de Montesquiu
L'Ajuntament de Montesquiu ha engegat una consulta ciutadana aquesta setmana per remodelar la plaça de la República. La intenció de l'Ajuntament és fer que aquest nucli sigui més saludable i accessible.

A la consulta, la població pot votar entre 3 propostes que es van escollir d'un total de les 15 presentades inicialment. Aquestes es poden consultar al web de l'Ajuntament i també estan exposades a la mateixa plaça de la República. 

La votació, que va del 31 d'agost al 7 de setembre, pot votar-hi qualsevol persona major de 16 anys i empadronada a Montesquiu. Es necessita el DNI/NIE i es pot escollir la proposta presencialment a l'Ajuntament o al mercat municipal, de 9 a 2, o digitalment a través de la nova aplicació mòbil de Montesquiu.

Cada persona només pot votar una proposta, i la guanyadora es començarà a dur a terme a partir de 2022, gràcies la subvenció de 161.336,44 euros del Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya.