Entrades esgotades als concerts més multitudinaris del Mercat de Música Viva de Vic

Oques Grasses, Tribade, Zoo i Suu cantaran a l'escenari Damm, el que té més capacitat

El Mercat de Música Viva, l'any passat, amb el públic assegut
El Mercat de Música Viva, l'any passat, amb el públic assegut | Josep M. Montaner
Carles Fiter
02 de setembre del 2021
Tot i que encara falten uns quants dies perquè comenci el Mercat de Música Viva de Vic, les entrades per als concerts més multitudinaris ja estan esgotades. Es tracta principalment de les actuacions que tindran lloc a l'escenari Damm, el que té una major capacitat. En aquest espai hi haurà Oques Grasses i Tribade el divendres 17 de setembre, i Zoo i Suu, el dissabte 18.

Cal destacar que tampoc queden entrades per al concert inaugural de Jansky a l'Atlàntida; Cesk Freixas, Balkan Paradise Orchestra i Cala Vento, a l'escenari Goufone; Las Ninyas del Corro, TLTXT i Pale Moon, a la Jazz Cava; i The Tyets a la plaça dels Màrtirs. Pots consultar la resta de programació en aquest enllaç.

La 33a edició del Mercat de Música Viva està marcada pel retorn a la presencialitat, després que l'any passat algunes actuacions s'haguessin d'emetre en línia. Tot i això, hi ha restriccions -com l'aforament limitat- que fa que de seguida s'hagin esgotat les entrades per aquells grups que mouen més públic. Entre tota la programació destaca l'estrena d'una vintena de projectes musicals.

Arxivat a