Folgueroles

Folgueroles escalfa motors per la festa major

Entre la trentena d'activitats, que van del 4 al 19 de setembre, destaquen l'homenatge a Roviretes, la Damuntfestival i l'espectacle d'en Peyu

per Osona.com, Vic, Catalunya | 2 de setembre de 2021 a les 17:55 |
Folgueroles, a Osona. | Josep M. Montaner
La festa major de Folgueroles és a punt de començar i arriba amb un programa carregat d'activitats a partir d'aquest dissabte. S'allargarà fins al 19 de setembre.

Del primer cap de setmana en destaquen el torneig de petanca del dissabte i el campionat de tir al plat del diumenge. Però sobretot, l'homenatge al flabiolaire Josep Verdaguer i Portet "Roviretes". Es farà un acte acadèmic al matí i un de tancament al vespre.


La següent setmana no se celebren activitats fins divendres, quan es farà el Sopar Jove acompanyat d'un DJ. El dissabte 11 arriba la Damuntfestival dins de la festa major, amb una jornada festiva i familiar al voltant de de l'ermita de la Damunt. Tallers, parcs infantils, actuacions musicals i altres activitats durant tot el dia, amb servei de bar, pizzeria i creperia.

Diumenge 12 tindrà lloc a La Pista l'actuació d'un dels homes del moment a Catalunya: En Peyu presenta L'home Orquestra a les 9 del vespre, just abans del castell de focs.


Altres esdeveniments a destacar són la inauguració del Pavelló Les Alzines del divendres 17, el VI torneig de futbol del dissabte 18, i l'obra de teatre a càrrec del Grup de teatre Atlàntida, que tancarà la festa major.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació