Arrenca la festa major de Centelles

La celebració, que s'allarga fins l'1 de setembre, té un marcat accent local

Durant la roda de premsa de la festa major de Centelles
Durant la roda de premsa de la festa major de Centelles | Toni Carrasco
Toni Carrasco
27 d'agost del 2021
Centelles arrenca aquest divendres la seva festa major, que s'allargarà fins l'1 de setembre. La celebració està marcada per un accent local. Bona part dels actes més concorreguts i populars estaran organitzats per l'ampli i potent teixit cultural, musical, social, artístic i esportiu de les mateixes entitats centellenques. Des de l'Ajuntament, s'ha apostat pels artistes locals i per a tots els públics. (Pots consultar tots els actes en aquest enllaçque cal reservar prèviament). 

L'encarregada de donar el tret de sortida a la festa és Mireia Fontarnau Vilaró, una jove centellenca que viu i treballa a Dinamarca. Com és habitual, una persona del poble que viu a l'estranger fa el pregó.

En l'apartat musical destaquen els concerts joves de la Riera Blanca amb Lildami, Lola and the Rhinos, Serial Killerz i Sleeping the Monkey. També cal remarca el tradicional concert d'havaneres a la plaça Majoramb el cor centellenc Cantus Firmus o el quart Concert d'estiu de la Societat Coral La Violeta.

Quant a les representacions teatrals d'aquesta festa major van a càrrec del grup local Aquinahorateatre amb l'obra de Sergi Berbel i sota la direcció de Pep Company: Després de la pluja

Per als més menuts estan programats una ballada de gegants, l'espectacle Ballant damunt la Lluna del grup Reggae per Xics i com a novetat hi haurà les tradicionals atraccions de fira al pàrquing de la piscina coberta municipal, tot complint la normativa sanitària vigent.

No hi faltaran tampoc la colla de diables Cabrons i Bruixes de Centelles que oferiran un espectacle de foc estàtic al parc del Mestre el dia 1 de setembre i a la nit el clàssic fi de festa Major amb espectacle pirotècnic des del Portal de l'Ajuntament.
Arxivat a