Centelles

Arrenca la festa major de Centelles

La celebració, que s'allarga fins l'1 de setembre, té un marcat accent local

per Toni Carrasco, Centelles, Catalunya | 27 d'agost de 2021 a les 15:55 |
Durant la roda de premsa de la festa major de Centelles | Toni Carrasco
Centelles arrenca aquest divendres la seva festa major, que s'allargarà fins l'1 de setembre. La celebració està marcada per un accent local. Bona part dels actes més concorreguts i populars estaran organitzats per l'ampli i potent teixit cultural, musical, social, artístic i esportiu de les mateixes entitats centellenques. Des de l'Ajuntament, s'ha apostat pels artistes locals i per a tots els públics. (Pots consultar tots els actes en aquest enllaç que cal reservar prèviament). 

L'encarregada de donar el tret de sortida a la festa és Mireia Fontarnau Vilaró, una jove centellenca que viu i treballa a Dinamarca. Com és habitual, una persona del poble que viu a l'estranger fa el pregó.


En l'apartat musical destaquen els concerts joves de la Riera Blanca amb Lildami, Lola and the Rhinos, Serial Killerz i Sleeping the Monkey. També cal remarca el tradicional concert d'havaneres a la plaça Majoramb el cor centellenc Cantus Firmus o el quart Concert d'estiu de la Societat Coral La Violeta.

Quant a les representacions teatrals d'aquesta festa major van a càrrec del grup local Aquinahorateatre amb l'obra de Sergi Berbel i sota la direcció de Pep Company: Després de la pluja


Per als més menuts estan programats una ballada de gegants, l'espectacle Ballant damunt la Lluna del grup Reggae per Xics i com a novetat hi haurà les tradicionals atraccions de fira al pàrquing de la piscina coberta municipal, tot complint la normativa sanitària vigent.

No hi faltaran tampoc la colla de diables Cabrons i Bruixes de Centelles que oferiran un espectacle de foc estàtic al parc del Mestre el dia 1 de setembre i a la nit el clàssic fi de festa Major amb espectacle pirotècnic des del Portal de l'Ajuntament.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació