Comença la festa major de Santa Eugènia de Berga

Tornen el "Defensa els colors del teu barri" i el sopar del revés que es van haver d'anul·lar l'any passat per la pandèmia

Una estelada a Santa Eugènia de Berga.
Una estelada a Santa Eugènia de Berga. | Josep M. Montaner
Osona.com
31 d'agost del 2021
Aquest dimecres, 1 de setembre, comença la festa major de Santa Eugènia de Berga i se celebraran activitats fins al dilluns vinent, 6. En aquesta edició retornen alguns dels actes més esperats que no es van poder celebrar l'any passat a causa de la pandèmia, com el "Defensa els colors del teu barri" i el "Server led rapos" (Sopar del revés), entre altres.

El tret de sortida de la festa el donarà la penjada de bandoleres, que definirà el color de cada barri del poble. La mateixa tarda de dimecres es farà una cronobike, una de les novetats d'enguany. El dijous 2 es farà el sopar del revés, un dels actes més esperats. De divendres en destaca el castell de focs del camp de futbol vell, que substituirà el correfoc, ja que no es pot celebrar per les restriccions.

Dissabte es faran les finals del torneig de pàdel i el "Defensa els colors del teu barri". També se celebraran el dinar de barrets i el sopar popular amb la presentació dels nous pubills.

El dilluns 6 serà per als més petits: xocolatada, inflables, escuma i espectacles infantils. I el teatre de Festa Major tancarà l'edició d'aquest any al vespre amb l'obra "La visita que no va trucar el timbre", que es podrà veure fins al dia 12 de setembre.