Moda

​Una col·lecció de roba dedicada al Collsacabra

Calamart Designs ha creat la línia "Cabrera" inspirada en la serralada d'Osona

per Martí Solà, Vic, Catalunya | 23 d'agost de 2021 a les 08:55 |
Pere Rosell, creador de Calamart Designs. | Calamart Designs
La marca Calamart Designs ha volgut dedicar una línia de roba al Collsacabra i per això ha creat "Cabrera", una col·lecció inspirada en la serralada d'Osona per difondre un dels principals patrimonis naturals de la comarca. Es tracta d'una línia de samarretes, gorres, dessuadores i tallavents inspirats en els paisatges característics d'aquesta zona natural

La idea sorgeix perquè el creador, Pere Rosell, de Manlleu, és nascut a la zona, i va voler donar-li un valor estètic al territori. "Cabrera" va començar amb la idea de ser un logotip per a gorres, però degut a l'èxit s'ha portat a tot tipus de peces de roba.


Per a la confecció de les peces utilitza productes de qualitat, sostenibles i de gran valor afegit, tot combinat en un disseny jove. El producte vol transmetre una estima als esportistes amants de l'aventura i als joves de la comarca, així com a la gent de pas.

Més enllà del valor estètic, com explica Rosell a Osona.com, "és necessari reconèixer el nostre territori, respectar-lo i promocionar-lo".


Des del 2010


Calamart Designs neix el 2010 a mans de Pere Rosell. És una marca independent i alternativa de roba, amb dissenys únics inspirats en la vida natural, de carrer, de llibertat i respecte. 

 
La marca té diferents establiments on es venen les seves peces i un estudi i taller propis on es preparen noves línies constantment, com CalamParcs, una col·lecció semblant a la de Cabrera però enfocada a nivell nacional català.
 

Imatge promocional de la col·lecció Foto: Calamart Designs

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació