​Una col·lecció de roba dedicada al Collsacabra

Calamart Designs ha creat la línia "Cabrera" inspirada en la serralada d'Osona

Pere Rosell, creador de Calamart Designs.
Pere Rosell, creador de Calamart Designs. | Calamart Designs
Martí Solà
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:55h
La marca Calamart Designs ha volgut dedicar una línia de roba al Collsacabra i per això ha creat "Cabrera", una col·lecció inspirada en la serralada d'Osona per difondre un dels principals patrimonis naturals de la comarca. Es tracta d'una línia de samarretes, gorres, dessuadores i tallavents inspirats en els paisatges característics d'aquesta zona natural

La idea sorgeix perquè el creador, Pere Rosell, de Manlleu, és nascut a la zona, i va voler donar-li un valor estètic al territori. "Cabrera" va començar amb la idea de ser un logotip per a gorres, però degut a l'èxit s'ha portat a tot tipus de peces de roba.

Per a la confecció de les peces utilitza productes de qualitat, sostenibles i de gran valor afegit, tot combinat en un disseny jove. El producte vol transmetre una estima als esportistes amants de l'aventura i als joves de la comarca, així com a la gent de pas.

Més enllà del valor estètic, com explica Rosell a Osona.com, "és necessari reconèixer el nostre territori, respectar-lo i promocionar-lo".

Des del 2010
Calamart Designs neix el 2010 a mans de Pere Rosell. És una marca independent i alternativa de roba, amb dissenys únics inspirats en la vida natural, de carrer, de llibertat i respecte. 
 
La marca té diferents establiments on es venen les seves peces i un estudi i taller propis on es preparen noves línies constantment, com CalamParcs, una col·lecció semblant a la de Cabrera però enfocada a nivell nacional català.
 

Imatge promocional de la col·lecció Foto: Calamart Designs