​El cicle Intrús del Lluçanès amplia l'oferta de concerts

A més d'espectacles de música, s'incorporen noves disciplines al programa que anirà del 5 de setembre al 17 d'octubre

Magalí Sare & Manel Fortià són els encarregats de donar el tret de sortida al cicle «Intrús»
Magalí Sare & Manel Fortià són els encarregats de donar el tret de sortida al cicle «Intrús» | Imatge promocional
Martí Solà
20 d'agost del 2021
El cicle de concerts"Intrús. Jazz pel forat del pany" arriba a la quarta edició ampliant la seva oferta i amb un cartell de luxe. Aquest any se celebrarà del 5 de setembre al 17 d'octubre i es podrà gaudir d'estils musicals molt variats, des del jazz més clàssic fins a projectes més atrevits i innovadors.

En aquesta edició es passa de set propostes, tal com era l'any passat, a deu. Tindran lloc a Alpens, Prats de Lluçanès, Sobremunt, Lluçà, Sant Boi de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Olost, Oristà, Perafita i Sant Feliu Sasserra.

Més partitat i més disciplines
Tal com explica el Consorci del Lluçanès,  se segueix presentant una programació paritària i s'aposta pel talent femení. Actuaran 15 dones i 13 homes. Magalí Sare i Manel Fortià obriran el festival el dia 5 de setembre a dos quarts de 6 al Mas el Graell i el tancarà Xavi Castillo 4tet

Altres artistes destacats són Bianca Nguema i Gemma Abrié que presenten Blues in the Dark el 19 de setembre a SobremuntColoma Bertran i Marc del Pino que actuaran a Lluçà el 26 de setembre; o Elisabet Raspall que actuarà el 24 d'octubre a Sant Feliu Sasserra.

Una altra novetat és que aquest any s'incorporen noves disciplines artístiques combinades amb la música, com la poesia, la dansa i la pintura.
Arxivat a