Salut

Crida digital al CAP de Manlleu

Aquest nou servei s'implementarà de forma progressiva a tots els centres de primària i ha de servir per preservar la confidencialitat del pacient

per Osona.com, 25 d'agost de 2021 a les 11:10 |
Un pacient a un CAP agafant el tiquet per ser atès | ICS
Des d'aquest juliol, el CAP de Manlleu ofereix un nou servei que millora l'atenció per a usuaris i professionals de la salut. Tal com explica l'Institut Català de la Salut (ICS), es tracta d'un aparell digital, que s'ha ubicat a l'entrada de tres CAP de la Catalunya Central, que serveix per gestionar tràmits administratius a través d'una pantalla tàctil.

Des d'aquesta pantalla, l'usuari escaneja la seva targeta sanitària, escull l'opció "He arribat al centre" i automàticament s'imprimeix un tiquet amb un codi alfanumèric aleatori. Simultàniament, el personal sanitari rep una notificació que l'avisa que el pacient ja es troba a la sala d'espera. Amb aquest tiquet, el pacient es dirigeix a la sala d'espera del CAP fins que rep la indicació que ja pot passar a la consulta, quan el seu codi apareix a la pantalla.


Aquesta iniciativa ha de servir perquè des de la consulta es pugui avisar el pacient que ja pot entrar, preservant la seva confidencialitat, ja que no cal cridar-lo pel nom i el cognom.

Aquest nou servei s'implementarà de forma progressiva a tots els centres de primària que disposin d'aparell o caixer digital per fer tràmits.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació