​El cicle Va de pessics de Vic, a punt de tancar amb quatre concerts

El Pati de l'Ós del Seminari i la Plaça del Carbó acolliran els espectacles

Gemma Humet actuarà el divendres 20 d'agost al Pati de l'Ós
Gemma Humet actuarà el divendres 20 d'agost al Pati de l'Ós | Josep M. Montaner
Osona.com
18 d'agost del 2021
El cicle Va de Pessics de Vic ja encara la recta final i tancarà amb quatre concerts. Un dels més destacats és el deGemma Humet, aquest divendres 20 d'agost. Serà a dos quarts de 10 de la nit al Pati de l'Ós. A més d'Humet, diumenge 22, a les 7 de la tarda, la Plaça del Carbó acollirà el concert de Phoac, un cantant, compositor i productor que portarà des de Hip-hop fins a música electrònica.

La setmana vinent, el divendres 27, Pau Vallvé presentarà el seu 17è disc La vida és ara al Pati de l'Ós a dos quarts de 10 de la nit. I per últim, el diumenge 29 Power Burkas actuaran a la Plaça del Carbó a les 7 de la tarda.

Col·lecció d'art gòtic i jornades de dansa
A banda dels concerts, el dissabte 21 a dos quarts d'11 del matí es podrà visitar L'esplendor del gòtic, una col·lecció d'art gòtic al Museu Episcopal de Vic. Finalment, el dilluns 6 de setembre tindrà lloc a la Bassa dels Germans Maristes a les 6 de la tarda la 49ena edició de les Jornades Internacionals Folklòriques que tancarà el Va de pessics.

El festival va començar el 12 de juliol i s'han fet diversos concerts, activitats per a nens, jocs, tallers, exposicions, monòlegs, etc. En destaca el Cinema a la fresca, els concerts dels finalistes del Vicsona, la Gimcana inclusiva, la guerra d'aigua "La Ruixada" o la nit de monòlegs amb El Soterrani.
Arxivat a