Alerta amb un estafador de cupons de l'ONCE a Manlleu i Torelló

L'entitat apunta que ven productes per un preu més elevat a gent gran

L'estafador tapa el preu del cupó per enganyar les seves víctimes.
L'estafador tapa el preu del cupó per enganyar les seves víctimes. | Carles Fiter
13 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:46h
Alerta amb un estafador de cupons de l'ONCE que actua a Manlleu i Torelló durant aquest agost. Tal com ha pogut saber Osona.com, el presumpte autor és un home jove i autòcton que revèn aquests productes a un preu molt més elevat de l'oficial. L'oficina de l'ONCE de Vic ha rebut diverses notificacions de venedors d'aquestes zones avisant d'aquesta estafa.

En declaracions a aquest diari, el director de l'ONCE de Vic, Xavier Omella, apunta que l'estafador s'adreça "a gent d'avançada edat" i que normalment els revèn el cupó de 3 euros a 10, "tapant el preu oficial". "N'hi ha que hi han caigut i d'altres que se n'han adonat", explica Omella. En un cas, fins i tot, l'estafador en qüestió va adreçar-se a l'habitatge particular d'una de les víctimes.

El director recorda que cada cupó porta el preu, que els venedors de l'ONCE s'identifiquen amb la seva armilla i que la venda té lloc en les casetes de l'entitat, quioscos o gasolineres. Tot i que des de l'ONCE no poden tramitar denúncia perquè ho han de fer les mateixes víctimes, des de l'agència de Vic ho han posat en coneixement a les policies locals de Manlleu i Torelló.
Arxivat a