1 de 10
Lluçanès

​El Lluçanès donarà ajuts a entitats culturals de la comarca

El Consorci repartirà 2.000 euros entre els projectes que compleixin els criteris de puntuació

Sant Boi de Lluçanès | Josep Martínez Castro
per Osona.com, Vic, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 17:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les entitats del Lluçanès que promouen activitats culturals es poden acollir a la nova línia d'ajuts que ha creat el Consorci. L'objectiu és donar projecció i fomentar la professió cultural del territori.

S'hi destinaran 2.000 euros del pressupost a repartir entre diverses entitats. Rebran una subvenció de 300 euros aquells projectes que tinguin entre 50 i 70 punts, i 150 euros aquells que estiguin entre els 35 i 50. Per poder optar a la subvenció, el projecte ha de superar un mínim de 35 punts.


Els criteris d'avaluació es basaran en la representativitat, solidesa i trajectòria de l’entitat, la capacitat d’organització i d’innovació, les estratègies de comunicació i difusió de les activitats i la qualitat i innovació del projecte presentat.

La convocatòria ja es troba operativa i quedarà oberta de forma permanent fins que s'esgotin els 2.000 euros del pressupost. 
Participació