L'Esquirol i Cantonigròs

​L'Esquirol i Cantonigròs, de festa major

Tot i no recuperar la normalitat al 100%, els dos programes arriben plens d'activitats variades

per Osona.com, Vic, Catalunya | 12 d'agost de 2021 a les 12:55 |
​L'Esquirol i Cantonigròs, de festa major | Josep M. Montaner
L'Esquirol i Cantonigròs estan de Festa Major. En el cas de l'Esquirol, se celebra la Festa Major del 8 al 17 d'agost i Cantonigròs la celebrarà de l'11 al 17. L'organització demana "seny" i respectar les mesures de seguretat. Tot i això, asseguren que no renunciaran a gaudir de les tradicions del poble.

Del programa de l'Esquirol en destaquen la caminada popular i l'espectacle del Mag Lari que ja s'han fet aquesta setmana, però encara queden la cantada d'havaneres d'aquest dijous, la cercavila de gegants i xocolatada del matí del diumenge 15, i el correfoc que tanca la festa el dimarts 17.


D'altra banda, de la festa de Cantonigròs destaquen el sopar al carrer també aquest dijous 12, el partit de futbol de casats contra solters el divendres, la gran gimcana pel poble el dia 15 i l'arrossada popular del dimarts 17.

L'Ajuntament de l'Esquirol ha anunciat que la comissió de Festes no podrà repartir menjar, i que pels sopars i dinars populars caldrà que cadascú porti el seu sopar, taula, cadires, plats, gots, i el que sigui necessari.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació