1 de 10
Manlleu

Una iniciativa de Manlleu, entre els 10 finalistes del Premi Emprenedoria Quintanes-BBVA de l'entorn rural

El guardó atorga 15.000 euros i tres accèssits de 2.000 euros al guanyador

per Osona.com, Vic, Catalunya | 15 d'agost de 2021 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una empresa de Manlleu està entre les 10 iniciatives que opten al Premi Emprenedoria Quintanes-BBVA de l'entorn rural. Es tracta de "Japan Espais", una empresa especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura, enfocada tant a espais interiors com exteriors.

L’escola EFA Quintanes, juntament amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA i Casa Tarradellas, van crear el 2016 aquest premi que fomenta l’emprenedoria i la innovació en els sectors agroramader, forestal i de la jardineria. D'aquesta manera es posen en valor els negocis i les activitats del món rural.


Després de passar per dos filtres, aquest juliol s'han seleccionat 10 iniciatives finalistes d'un total de 56 inscripcions que passen a una tercera fase de selecció, de les quals en sortirà un guanyador el 16 de setembre. Aquell dia es presentaran les propostes davant d'un jurat i el guanyador tindrà un premi de 15.000 euros, a més de tres accèssits dotats amb 2.000 euros cadascun. 

El 21 d'octubre es farà la gala d'entrega de guardons a l'edifici del Sucre de Vic.

 

Participació