​Les residències de gent gran d'Osona reben paraguaians del Segrià

"Gràcies des del Segrià" ha fet possible repartir la fruita per 83 municipis de la Catalunya Central

Els paraguaians del Segrià arriben a les residències d'Osona
Els paraguaians del Segrià arriben a les residències d'Osona | Generalitat de Catalunya
Osona.com
11 d'agost del 2021
19.254 residents i professionals del Bages, l'Anoia, Osona, el Moianès i el Vallès Oriental i Occidental han rebut 4.800 quilos de paraguaians gràcies a l'acció "Gràcies des del Segrià", que forma part del programa "Gràcies des de", impulsat des de la Generalitat. Es tracta d'una iniciativa impulsada pels departaments d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Salut i Drets Socials i amb la col·laboració del Consell de Producció Integrada.

El paraguaià, també conegut com a préssec pla, s'ha repartit a 241 residències de gent gran de 83 municipis de la Catalunya Central durant els dies 27, 28 i 29 de juliol. L'acte institucional va tenir lloc a la Residència Hotel Prudenci de Tona.

Rosa Vestit, la delegada del Govern a la Catalunya Central explica que és "un acte de generositat, on els productors reconeixen la tasca de les residències i el que han patit, amb un producte de proximitat i d’una qualitat excel·lent”. En aquest sentit, Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació, agraeix la feina del personal de les residències i també ha posat atenció en les persones grans "que han donat tota una vida a les seves famílies i al país”.
 

Durant la roda de premsa a la residència de Tona Foto: Gencat


El programa "Gràcies des de" ha repartit 35.800 kg de productes hortícoles a residències de gent gran durant aquest 2021 arreu de Catalunya.
Arxivat a