Actualitzada la cartografia topogràfica de l'Esquirol

Es tracta d'una eina essencial per al desenvolupament del municipi

Osona.com
10 d'agost del 2021
La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 dels municipis de l'Esquirol, Gallifa, Mura, Castellcir i Fogars de la Selva. Aquesta eina facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

L'elaboració de totes aquestes cartografies ha tingut un cost de 106.483,2 euros i inclouen un total de 2.039 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les no urbanitzables.

Els treballs cartogràfics estan realitzats a partir de la fotointerpretació d'imatges aèries i treball de camp. Està estructurada en sis fitxers que inclouen l'altimetria, planimetria, toponímia, vialer, model digital de superfícies i model digital del terreny.

La cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1.000 v 2.2 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, xarxes de serveis, la cartografia de cadastre i equipaments.