El Festival de Música Marcos Redondo de Viladrau, en marxa

El certamen, que arriba a la 12a edició, presenta tres concerts al llarg de l'agost

Ala Voronkova estrenarà el certamen
Ala Voronkova estrenarà el certamen | @OlotCultura.
Redacció
06 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:55h
Un estiu més Viladrau organitza un cicle de concerts, que a més d’oferir una programació musical de qualitat, vol retre homenatge a un dels seus estiuejants i residents més il·lustres: el músic Marcos Redondo.

El Festival de Música Marcos Redondo és una iniciativa inspirada en els concerts que es realitzaven cada estiu als jardins de la casa del músic i que vol ser un homenatge a la memòria de l’il·lustre cantant d’òpera i sarsuela, Marcos Redondo (Pozoblanco 1893-Barcelona 1976), que havia residit llargues temporades a Viladrau.

Aquest any el festival arriba a la 12a edició. El programa presenta tres concerts: dos a l’església de Sant Martí i un a l’Espai Montseny.

El primer tindrà lloc el proper dissabte, 7 de juliol, i anirà a càrrec d’Ala Voronkova, al violí i Guerassim Voronkov, al piano. Una gran violinista en un concert eclèctic que exigeix gran virtuosisme.

El divendres 13 d'agost, a l'Espai Montseny, serà el torn del flamenc jazz a càrrec del duet P. Javier Gonzalez i Horacio Fumero. Una guitarra i un contrabaix en una música fusió que no deixarà ningú indiferent.

Tancarà el cicle el concert d’Anna Alàs i Alexander Fleischer, el divendres 27 d'agost, a l'església de Sant Martí. Una de les millors mezzosoprano actual interpreta lied català i alemany.

Tots els concerts comptaran amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i el Procicat. La reserva i la venda d'entrades anticipades es pot fer a l'Ajuntament de Viladrau i a l’Oficina de Turisme de l’Espai Montseny.

XII Festival de Música Marcos Redondo by naciodigital on Scribd