Sobremunt regularitza diverses finques municipals

La Diputació de Barcelona lliura a l'Ajuntament un document que identifica els límits cadastrals i registrals d'alguns béns municipals

Imatge aèria de Sobremunt
Imatge aèria de Sobremunt | Diputació de Barcelona
Redacció
03 d'agost del 2021
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sobremunt un document que identifica els límits cadastrals i registrals de diversos béns municipals. El treball permet analitzar i resoldre la regularització registral i cadastral de diverses finques incloses en l'inventari municipal.
 
L'objectiu del treball, sol·licitat per l'Ajuntament en el marc del recurs d'assistència en matèria urbanística, és analitzar diverses finques de titularitat municipal així com assolir la regularització d'algunes d'elles en el Registre de la Propietat i en el Cadastre, per tal de mantenir actualitzat l'inventari municipal de béns.
 
La primera fase del treball conté l'anàlisi d'antecedents, diagnosi prèvia dels aspectes a considerar així com el disseny de les estratègies a seguir respecte a la possible regularització cadastral o registral de cada finca estudiada i també es realitza l'elaboració dels treballs i documents tècnics necessaris per la regularització d'alguns dels béns.
 
En la segona part del treball es duu a terme el suport per a la tramitació necessària fins a la seva regularització respecte a dues finques de titularitat municipal, efectuant una valoració dels resultats obtinguts respecte a cadascun dels tràmits seguits fins a la seva finalització.
 
Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 11 "Ciutats i comunitats sostenibles". Els 17 ODS van ser proclamats per l'Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l'agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n'assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d'acord amb aquests ODS.
Arxivat a