Tona

​Tona engega els pressupostos participatius amb dos projectes guanyadors

La ciutadania pot presentar propostes fins al 12 de setembre

per Osona.com, Vic, Catalunya | 29 de juliol de 2021 a les 10:52 |
Presentació dels pressupostos participatius a Tona | Aj. de Tona
L'Ajuntament de Tona tornarà a comptar amb l'opinió de la ciutadania per als pressupostos participatius d'aquest any. Amb aquest procés, els veïns i veïnes de la localitat podran decidir la destinació de 50.000 euros del pressupost municipal de l’any 2022 presentant propostes i, posteriorment, votant les finalistes.

Com a novetat, enguany hi haurà dues propostes guanyadores: la proposta petita, amb un pressupost de fins a 10.000 euros, i la proposta gran, amb un pressupost màxim de 40.000 euros. 


Del 26 de juliol al 12 de setembre es poden proposar projectes, inversions i accions per millorar el poble en qualsevol àmbit. Les propostes han de ser clares i concretes, i s’han de pensar procurant satisfer necessitats del poble, donant resposta a necessitats col·lectives i no a necessitats individuals. Podrà presentar propostes qualsevol ciutadà, sigui o no de Tona. En canvi, només podran votar els majors de 16 anys empadronats al municipi, i podran escollir només una proposta petita i una gran.

Per participar a la iniciativa es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, o per internet.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació