​La Festa Major de Tavèrnoles recupera el format tradicional

El programa incorpora una baixada de carretons i un joc de pistes familiars

Cartell de la Festa Major de Tavèrnoles
Cartell de la Festa Major de Tavèrnoles | Ajuntament de Tavèrnoles
Osona.com
29 de juliol del 2021
Torna la Festa Major de Tavèrnoles, enguany amb el seu format tradicional, després que l'any passat se celebrés la Festa Menor amb activitats reduïdes i restriccions. Tot i que encara segueix molt present la pandèmia, el programa torna amb moltes propostes com en edicions passades, del 30 de juliol al 3 d'agost.

L'activitat infantil "Explica'm una selva" donarà el tret de sortida al programa. El dia 30 també se celebrarà el pregó de la Festa Major a dos quarts de nou del vespre.

El més destacat del dia 31 seran les novetats d'enguany: la baixada de carretons sense motor a les 12 del matí i el joc de pistes familiar a la tarda.

Del diumenge, dia 1 d'agost, en destaca un espectacle de màgia i un torneig d'escacs.

La Festa Major tancarà el dimarts 3 d'agost amb la missa solemne en honor a Sant Esteve a les 12 del migdia i amb la cantada d'havaneres amb el grup Els Americanus a les deu del vespre.

El disseny del cartell de la Festa Major, com en altres edicions, és fruit del concurs que es va convocar des de l'Ajuntament amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la seva implicació en la Festa Major. Núria Serra Masramon ha estat la guanyadora del concurs de fotografia pel cartell de Festa Major d'enguany i la seva fotografia serà la imatge de la Festa Major.
 

Festa Major de Tavèrnoles by naciodigital on Scribd