​Esther Ribas i Elisabet Moya, noves regidores de JxCat a Torelló

Substitueixen en el càrrec Neus Codina i Sebastià Raurell

El ple es va celebrar via telemàtica
El ple es va celebrar via telemàtica | Ajuntament de Torelló
Osona.com
28 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:39h
Aquest dilluns s'ha celebrat el ple municipal de Torelló corresponent al mes de juliol, encara de forma telemàtica a causa de les noves restriccions. En el primer punt de l'ordre del dia, Ester Ribas i Elisabet Moya, del grup JxCat, van prendre possessió del càrrec de regidores. Substitueixen Neus Codina i Sebastià Raurell, que van presentar la renúncia el mes passat.

D'altra banda, es van aprovar les dues festes locals de Torelló per a l'any 2022. La Festa Major, que serà l'1 d'agost, i Rocaprevera, que se celebrarà el 19 de setembre.

El ple va aprovar la modificació del Reglament de les llars d'infants municipals La Cabanya i Blancaneus. L'horari lectiu serà de 9 a 12 i de 3 a 5 de la tarda, de dilluns a divendres i de setembre a juliol. I el servei de menjador serà de 12 a 3 del migdia i de 5 a 6 de la tarda. A més, es va donar llum verda a la modificació del contracte de les dues llars d'infants prorrogant-lo fins a l'agost de 2022.

Tots els grups municipals van estar d'acord a modificar el Reglament del viver d'empreses de serveis per tal de fer un canvi en la tipologia dels usuaris que poden utilitzar el servei, així com en el termini màxim d'utilització, que s'amplia en un any fins a arribar als 5 anys.

Per unanimitat es va aprovar una moció de la CUP per garantir el dret a la interrupció voluntària de l'embaràs (IVE) al sistema sanitari públic.

En altres punts de l'ordre del dia es va aprovar la modificació del Reglament regulador del servei municipal de recollida i control d'animals de companyia abandonats o perduts, per tal d'ajustar-lo a les noves determinacions de la concessió del servei; la modificació del pla normatiu per al 2021, ja que hi ha previst aprovar l'ordenança reguladora de les prestacions patrimonials de caràcter públic no tributari de l'Escola d'Arts Plàstiques; i la rectificació anual de l'inventari general de béns i drets de la corporació, actualitzat a 31 de desembre de 2020.
Arxivat a