Dos morts en dos accidents de trànsit quasi simultanis a Osona

Els sinistres mortals s'han produït a la C-17 a les Masies de Voltregà i a la C-37 a Torelló

Redacció
26 de juliol del 2021
Actualitzat el 27 de juliol a les 8:25h
Tarda negra a les carreteres d'Osona. Dos conductors en morts en dos accidents a la C-17 a les Masies de Voltregà i a la C-37 a Torelló.

El primer accident mortal s'ha produït al punt quilomètric 72 de la C-17, a l’altura de les Masies de Voltregà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16.55 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un xoc entre furgoneta i un turisme i ha mort el conductor del turisme. Pel que fa al conductor de la furgoneta ha resultat ferit greu i l’han traslladat a l’Hospital Universitari de Vic.
  Pel que fa a la afectació viària, s’ha tallat la via en sentit Barcelona i es fan desviaments per la sortida 72. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segon accident a la C-37
Tot just 10 minuts després, s'ha produït a pocs quilòmetres de distància un nou accident mortal. Concretament, el sinistre s'ha localitzat al punt quilomètric 152 de la C-37, al terme municipal de Torelló. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.06 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un accident en el qual s’hi ha vist implicats dos turismes. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor d’un dels vehicles i l’altre ha resultat ferit crític i l’han traslladat a l’Hospital Parc Taulí.
 
Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en ambdós sentits de la marxa, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, ua dotació dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb les dues víctimes d'avui a Osona, són 75 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arxivat a