La Diputació marca les línies per a la regularització de Fussimanya

L'Ajuntament de Tavèrnoles rep la diagnosi de l'ens provincial

La carretera cap a Fussimanya.
La carretera cap a Fussimanya. | Google Maps
Osona.com
27 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:24h
L'Ajuntament de Tavèrnoles ha rebut la Diagnosi Estratègica per a la Urbanització Fussimanya per part de la Diputació de Barcelona. L'estudi analitza detalladament els antecedents i l'estat actual de la urbanització i determina les possibles estratègies d'adequació. 

L’objectiu del treball és cercar fórmules que permetin completar la urbanització i els serveis bàsics que resten pendents per tal d’assolir la regularització d’aquest teixit residencial de baixa densitat.

Actualment, la urbanització té una superfície de 209.832 m²  i està formada per 88 parcel·les residencials, un restaurant i una fàbrica d’embotits. I amb el treball de la Diputació, s’han analitzat els principals aspectes relatius al planejament urbanístic i territorial, la realitat socioeconòmica, l’estat i cobertura dels serveis, l’estructura de la propietat, la situació jurídica de les finques així com una anàlisi ambiental i dels riscos naturals i tecnològics potencials.

El treball planteja tres possibles estratègies a implementar: les dues primeres amb l’objectiu comú de completar el desenvolupament de l’àmbit fins que les parcel·les assoleixin la condició de solar, i una tercera alternativa que es decantaria per la desclassificació, propòsit oposat a les estratègies anteriors.