Un total de ​25 metges i infermeres comencen l'especialització a Osona

Els sanitaris passaran entre 2 i 5 anys fent el curs als centres del CHV i als CAP

Foto de família dels sanitaris
Foto de família dels sanitaris | CHV
Osona.com
28 de juliol del 2021
L'Hospital de Vic va acollir la setmana passada la presentació dels 25 nous metges, infermeres i psicòlegs que enguany comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona.

En concret, s'incorporen vuit metges i metgesses al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) en les especialitats de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Psiquiatria (1), Medicina Interna (2) i Geriatria (3). A infermeria, comencen tres llevadores en l'especialitat de Ginecologia i Obstetrícia. En Psicologia es formarà una resident. A més, també s'incorporen nou metges i quatre infermeres que s'especialitzaran en Atenció Familiar i Comunitària als CAP i a l'Hospital de Vic.

Els nous residents arriben a la comarca procedents d'arreu de Catalunya i de l'estat espanyol, de Sud-Amèrica i d'Andorra. El període de formació serà d'entre dos i cinc anys.

Des de fa 30 anys, el Consorci Hospitalari de Vic està acreditat pel Ministeri de Sanitat per formar metges especialistes. Aquest últim curs acadèmic, el Consorci Hospitalari de Vic ha participat en la formació de 76 residents entre metges, infermeres i psicòlegs.
Arxivat a