Sara Manjón, nova gerent del Consorci Hospitalari de Vic

Agafa el relleu a Pere Soley que es jubila després de completar el seu mandat de cinc anys

Pere Soley i Sara Manjón, en una imatge d'arxiu
Pere Soley i Sara Manjón, en una imatge d'arxiu | CHV
Osona.com
23 de juliol del 2021
El consell de govern del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha aprovat nomenar com a nova gerent Sara Manjón Del Solar. Agafa el relleu de Pere Soley Bach, que es jubila després de concloure el seu mandat de cinc anys al capdavant de la institució. La seva incorporació oficial està prevista per l'1 de setembre.

Professional de prestigi, Manjón és una gran coneixedora del sector sanitari català i del Consorci Hospitalari de Vic, on va ser directora de Recursos Humans del 2016 al 2019. Ara, torna per liderar la principal institució sanitària d'Osona després del seu pas pel Servei Català de la Salut, on els dos últims anys ha dirigit l'Àrea d'Organitzacions i Professionals.

De fet, Manjón ha compartit equip directiu amb Soley al CHV i abans a l'ICS. Durant aquesta etapa de cinc anys de Soley al capdavant, el CHV ha renovat i rejovenit bona part de l'estructura de comandament assistencial (una trentena de càrrecs entre personal directiu, caps de servei i caps d'infermeria); ha incrementat les inversions pel que fa a remodelació d'espais, equipaments i infraestructures; i ha continuat creixent i consolidant-se en l'àmbit assistencial, docent i investigador.

Aquest nomenament coincideix amb la presa de possessió d'Antoni Molas com a nou president del Consorci Hospitalari de Vic.