​Imma Cervós, nova gerent del Servei Català de la Salut a la Catalunya Central

Agafa el relleu de Teresa Sabater que estava en funcions al càrrec

Imma Cervós, durant una roda de premsa a Vic
Imma Cervós, durant una roda de premsa a Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
23 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:48h
Aquest dijous el Departament de Salut ha nomenat els nous delegats de la conselleria i els gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. A la Catalunya Central, Imma Cervós ha estat nomenada gerent de la Regió de la Catalunya Central, cobrint la vacant de Núria Puig, jubilada i substituïda en funcions per Teresa Sabater.

Tot i que és nascuda a Tremp, Cervós està instal·lada a Vic, i, de fet, ha ocupat diversos llocs de responsabilitat a l'Agència de Protecció de la Salut a Osona.

Seguirà com a subdirectora de Salut Pública
Del 2012 al 2015, se li va encomanar la direcció de l'Agència de Salut Pública a la Catalunya Central. Després, fins al 2017, va ocupar la subdirecció general de Protecció de la Salut de la Secretaria de Salut Pública. I des del 2017 i fins l'actualitat, ha estat subdirectora de Salut Pública de la Catalunya Central. Un càrrec que compaginarà amb les noves responsabilitats. 

Precisament, Cervós va tenir un paper rellevant quan a Osona i Vic les dades epidiemològiques no eren bones i cada dues setmanes s'oferia una roda de premsa per donar a conèixer la situació, conjuntament amb altres representants sanitàris.  

Segons s'indica des de Salut, els nomenaments responen al procés per configurar un nou equip directiu territorial que garanteixi l'efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats de les diverses regions.