​La UVic i ITA Clínic impartiran un màster especialitzat en trastorns de conducta d'adolescents

La salut mental dels més joves ha esdevingut una de les prioritats de la societat, especialment arran de la pandèmia

La UVic i ITA Clínic impartiran un màster especialitzat en trastorns de conducta
La UVic i ITA Clínic impartiran un màster especialitzat en trastorns de conducta | ITA Clínic
Osona.com
29 de juliol del 2021
La Facultat de Medicina de la UVic-UCC i ITA Clínic impartiran un màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta. La primera edició d’aquests estudis s’iniciarà el curs vinent, a l’octubre, i té per objectiu dotar l’alumnat del coneixement científic necessari per tractar des d’un punt de vista interdisciplinari els diferents trastorns de conducta. El programa també comptarà amb la col·laboració de la càtedra de Salut Mental de la Universitat i la Fundació Althaia.

Entre els objectius d’aprenentatge del màster hi ha conèixer les tècniques d’intervenció individual, les intervencions eficaces en el fracàs escolar, les intervencions familiars, grupals i rehabilitadores, els tractaments psicofarmacològics i conèixer les aportacions recents de les neurociències.

El màster s'ha dut a terme perquè la salut mentalen adolescents ha esdevingut una de les prioritats de la societat, especialment arran de la pandèmia. Entre el 10% i el 20% dels adolescents presenten malestar emocional, trastorn mental o addiccions. 

El curs combinarà el format presencial i el format en línia, i les sessions pràctiques es faran en entorns reals, als diferents dispositius dels quals disposa ITA Clínic BCN a Barcelona, Argentona, Madrid i Màlaga. La matrícula al màster ja es troba disponible.
Arxivat a