Vic

​La UVic i Asepeyo signen un conveni de cooperació educativa

L'acord permet que l'alumnat de la Facultat de Medicina pugui fer pràctiques externes a la mútua

per Osona.com, Vic, Catalunya | 22 de juliol de 2021 a les 11:48 |
UVic-UCC i Asepeyo signen el nou conveni | UVic
La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i Asepeyo han signat un conveni de cooperació educativa per col·laborar en la formació de l'estudiant. L'acord permetrà que els alumnes de la Facultat de Medicina i altres graus de la Universitat puguin fer pràctiques externes i treballs de fi de grau o de màster a la mútua. Els alumnes ja podran sol·licitar fer les seves pràctiques a Asepeyo a partir del pròxim curs 2021-22.

L'acord l'han signat el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut, Josep Arimany, i el director-gerent d’Asepeyo, Alejandro Iñareta en un acte que es va fer divendres passat.


D'altra banda, el personal d'Asepeyo podrà gaudir de beneficis com un 10% de descompte en la matrícula de formació de postgrau, màster, formació contínua, cursos de l'Escola d'Idiomes, seminaris, tallers, jornades, congressos i lloguer d'espais. Entre els beneficis acordats també hi ha la participació gratuïta en jornades específiques per a tutors externs, l’accés al fons documental de la Biblioteca de la UVic-UCC i el reconeixement com a entitat col·laboradora.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació