El cinema oriental sedueix Vic amb l'arrencada del Festival Nits

La inauguració del certamen que s'allarga fins diumenge brilla amb convidats, cuina xinesa i espectacles

El drac xinès durant la inaguració del Festival Nits, aquest dimarts
El drac xinès durant la inaguració del Festival Nits, aquest dimarts | Festival Nits
Osona.com
21 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:56h
El cinema oriental ha tornat a inundar els carrers de Vic. Aquest dimarts ha arrencat la 18a edició del Festival Nits amb una lluïda inauguració a la Bassa dels Hermanos. Fins aquest diumenge, la capital d'Osona acull les últimes novetats de les filmografies asiàtiques, acompanyades de la millor gastronomia i activitats culturals per a tots els públics.

La inauguració va comptar amb la presència de la consellera d'Acció exterior i Govern obert, Victòria Alsina; la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit; i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, entre molts altres.

L'acte d'inauguració, dedicat a la cultura xinesa, va comptar amb l'espectacle del tradicional drac xinès, de la mà de l'Institut Confuci de Barcelona, i les danses tradicionals Catalunya-Xina. A continuació, la pantalla de la Bassa es va il·luminar per projectar el curtmetratge Jiangjun Guan, dirigit per Jingxiang Li, directora de cinema xinesa i jurat d'aquesta edició, i la pel·lícula Tiger Robbers, de Li Yu, un conte de fades ple de realisme màgic.

 
Arxivat a