Torelló

Torelló reparteix la festa major per tot el municipi

Entre les activitats adaptades a les restriccions hi ha diverses propostes teatrals o els concerts de Gemma Humet i Joana Serrat

per Osona.com, 22 de juliol de 2021 a les 09:55 |
Durant la presentació de la programació de la festa major de Torelló | Aj. de Torelló
Torelló ha preparat una festa major amb les restriccions com a teló de fons. Les noves mesures per frenar condicionen la programació. Des d'aquest dijous i fins l'1 d'agost, el poble de la Vall de Ges acull activitats per a tots els públics. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, s'ha treballat amb el mateix model de l'any passat on l'aforament limitat, el públic assegut, amb distància i mascareta van ser a l'ordre del dia.  Cal registrar-se en les activitats en línia o a l'entrada de l'activitat. Pots consultar la programació en aquest enllaç.

Una de les novetats d'aquest any és que s'ha optat per moure alguns actes dels jardins Vicenç Pujol, per tal obrir la festa a altres espais de la vila. És el que passarà amb el pregó i la posterior vetllada de balls tradicionals del divendres 23 juliol, que es faran a la plaça Nova. El pregó el pronunciarà l'escola Vall del Ges, que enguany celebra el 50è aniversari.


També es faran a la plaça Nova el ball de gegants del dissabte 24 i el correfoc estàtic del diumenge 25. Amb la mateixa intenció de programar actes en altres espais, l'audició de sardanes del diumenge 25 es farà a la plaça Vella i la plaça de la Vila acollirà l'espectacle de carrer Jet Lag.

Pel que fa als actes organitzats per Deixebles de Sant Feliu, estan assegurats la Porronada Infantil i la Festa del Batre i la Civada del dijous 22, que es faran a la tarda i de manera adaptada als jardins Vicenç Pujol.


Gemma Humet i Joana Serrat


En l'apartat musical, estan confirmats els concerts de Gemma Humet i Joana Serrat del diumenge 25 i de les orquestres Venus (divendres 30, a la plaça Nova) i Cimarron (diumenge 1, als jardins Vicenç Pujol). Pel que fa a la tercera edició del Pescant la Lluna, que se celebrarà el dissabte 31 de juliol, també s'ha adaptat a les noves restriccions i inclourà un concert de La Damm-er, una batucada estàtica i l'acte de performance teatral i de música en directe, que es farà als jardins Vicenç Pujol.

Teatre per festa major


Pel que fa a les propostes teatrals de la festa major, destaquen les dues produccions del Grup Xarxa de Torelló al Teatre Cirvianum: Somni de la nit de Sant Joan, en doble funció dissabte 24 i diumenge 25 i In the end, també amb dues funcions els dies 30 i 31 de juliol. A més, s'ha programat l'espectacle Escargots a La Carrera, el divendres 30 i Carles Sans, del Tricicle, portarà l'obra Per fi sol! al Cirvianum, el diumenge 1 d'agost.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació